Gatvės muzikos diena 2011 baigėsi. Tegyvuoja muzika ir savanoriai!

Pirmasis gegužės šeštadienis ir vėl buvo nuostabus. Ir ne tik dėl to, kad šį kartą lietaus debesėliai tik kelis kartus pagąsdino ir nuplovė rytines dulkes nuo senamiesčio gatvelių, skverelių. Vėl miestas ir ne tik Vilniaus miestas (daugiau nei 50 miestų visoje Lietuvoje) skambėjo įvairiausiais muzikos stiliais ir balsais.

O savanoriai vėl puikiai atliko savo darbą! Įteikę lankstinuką, nurodydavo įdomiausias muzikines erdves, padėjo muzikantams ar lydėjo svečių iš užsienio delegacijas. Savanoriai sukūrė ir milžinišką Gatvės muzikos dienos fotografijų archyvą. Visi miesto svečiai, kartu su savanoriais, plačiai šypsojosi ir buvo laimingi. Laiminga ir visa susivienijimo Kultūros savanoriai iniciatyvinė grupė.

Todėl dėkojame kiekvienam savanoriui (o jūsų buvo daugiau nei šešiasdešimt) ir tikimės, kad nereikės laukti kitų metų, kol su jumis vėl susitiksime kultūros renginiuose. O tokie renginiai jau vėl „ne už kalnų“. Reikės jūsų pagalbos ir šypsenų!

Ačiū už nuostabią šventę! Savanoriaukime!

Susivienijimo „Kultūros savanoriai“  iniciatyvinė grupė

Tags: , ,

One Response to Gatvės muzikos diena 2011 baigėsi. Tegyvuoja muzika ir savanoriai!

  1. […] idėjų pristatymas“, papasakojome, kaip Vilniuje buriame dideles savanorių komandas renginiams Gatvės muzikos diena bei „Tebūnie naktis!“. Agnė iš "Kultūros […]

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: