Padėk Lietuvai įsilieti į pasaulinę informacinę erdvę

„The Lithuania Tribune“  kviečia dalyvauti internetinio naujienų portalo apie Lietuvą (www.lithuaniatribune.com) kūrime bei prisidėti prie Lietuvos įsitvirtinimo globalioje informacinėje erdvėje.  Portalas planuoja plėstis kultūros srityje bei ieško vertėjų, anglų kalbos redaktorių, reporterių bei rašytojų, PR bei IT specialistų.

„The Lithuania Tribune“ – tai beveik du metus veikiantis naujienų portalas angliškai. Šis portalas yra neformaliai susibūrusių asmenų idėja, kuri remiasi savanoriškumu ir savo laisvo laiko skyrimu bendram Lietuvos žinomumo pasaulyje tikslui. Tikime, jog lietuviai ir Lietuva nori ir gali pasauliui apie save pasakoti patys, dalyvauti viešoje tarptautinėje informacinėje erdvėje.

„The Lithuania Tribune“  kreipiasi į Jus, Savanori, ir tiki, kad dalinimasis bendrais tikslais ir norais padėti Lietuvai tapti žinomai tarptautinėje erdvėje. Vertindami Jūsų intelektualinį potencialą ir kompetenciją atskirose srityse, „The Lithuania Tribune“  norėtų  pasiūlyti aktyviau arba pasyviau prisijungti prie „The Lithuania Tribune“ portalo veiklos, o konkrečiau portalui labai reikalingi:

Vertėjai; iš lietuvių kalbos į anglų.  Dažniausiai – Lietuvos komentatorių tekstai bei įvairios naujienos.  Tekstų apimtys svyruoja nuo 100 iki 1,000 žodžių.  Reikalavimas: puiki anglų kalba.

Anglų kalbos redaktoriai: taisyti angliškus tekstus.  Reikalavimas: puiki anglų kalba

Reporteriai bei rašytojai: kviečiami tie, kurie jau rašė arba norėtų išbandyti save nušviečiant Lietuvos politinius, ekonominius, kultūrinius, sportinius bei vietinius/regioninius įvykius.  Tekstai kitomis temomis susiję su Lietuvos dabartimi, praeitimi bei ateitimi taip pat tinka.  Reikalavimai: reporteris pagal profesiją ar pašaukimą, labai geri anglų kalbos įgūdžiai.

Viešųjų ryšių bei komunikacijos specialistai: Kviečiame tuos kurie galėtų prisidėti prie svetainės žinomumo didinimo Lietuvoje bei užsienyje bei pritraukiant partnerių galimam visapusiškam bendradarbiavimui.  Reikalavimai; Viešųjų ryšių ir komunikacijos strategijų išmanymas, puikus lietuvių ir anglų kalbos mokėjimas.

IT specialistai: kviečiame išmanančius svetainių administravimo ypatybes.  Labai dažnai trūksta paprasčiausių patarimų administruojant svetainę ir ją vystant.  Ateityje planuojama sukurti svetainę, atitinkanti visus naujienų portalo reikalavimus, tad patarimai šioje srityje taip pat labai laukiami.

Lietuvių kalbos redaktoriai: galintys taisyti lietuviškus tekstus.

O pabaigai: „The Lithuania Tribune“  kviečia visus kurie galėtų prisidėti prie naujienų portalo kūrimo!

Pageidaujantys sužinoti daugiau apie „The Lithuania Tribune‘ ir dalyvauti projekte rašykite el. paštu editor@lithuaniatribune.com

Ruslanas Iržikevičius

The Lithuania Tribune steigėjas bei projektų koordinatorius

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: