Socialiniai klounai ieško naujų komandos narių

Socialinės klounados pradininkai Lietuvoje, savo veiklą pradėję prieš metus laiko, kviečia prisijungti prie „Klounų be sienų“ komandos ir dalyvauti klouno terapijos mokymuose, kurie vyks spalio 5 – 9 dienomis Vilniuje.

Jei Tau patinka bendrauti su vaikais, esi kūrybingas ir turi aktorinės bei darbo su vaikais patirties, nebijai iššūkių ir gali skirti laiko reguliariai lankyti vaikus ligoninėje, tuomet ši veikla – kaip tik Tau! Kviečiame iki rugsėjo 26 dienos užpildyti anketą ir  su tavimi susisieksime. Anketą galima rasti čia: http://www.baltascena.lt/anketa/.

Socialinės klounados mokymus ves profesionali klounė ir aktorė Laura Fernandez, šioje srityje dribanti daugiau nei 25 metus. Mokymai vyks anglų kalba. Apmokyti naujieji klounai poroje su patyrusiu socialiniu klounu reguliairiai lankysis Vilniaus universitetinėje vaikų ligoninėje, Vaiko raidos centre bei kitose įstaigose Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose.

Socialiniai klounai, taikydami klounų terapijos metodą, individuliai bendrauja su vaikais, turinčiais fizinių, emocinių, elgesio negalavimų ir sutrikimų. Per mėnesį socialiniai klounai Lietuvoje aplanko apie 300 vaikų.

Daugiau informacijos: www.baltascena.lt, el. paštas klounaibesienu@gmail.com, tel. +37062501810.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: