Skelbiame „Tebūnie naktis“ savanorių atranką!

Kaip ir kiekvienais metais „Kultūros savanoriai“ bendradarbiauja su renginiu „Tebūnie naktis!“ ir ieško jam daugybės savanorių!

Šiais metais kultūros naktis „Tebūnie naktis!“ vyks naktį iš birželio 16 į 17 d. (šeštadienį). Nuo 18 val. vakaro iki 3 val. ryto vyksiančios šventės metu vyks daugiau nei 100 renginių. Daugiau informacijos: www.kulturosnaktis.lt

Kaip ir visada, „Tebūnie naktis!“ neapsieis be savanorių pagalbos. Ir kaip visada reikės tikrai daug savanorių. Todėl labai kviečiame visus jus savanoriauti šioje nepaprastoje šventėje, o taip pat pakviesti savanoriauti savo draugus!

Labai prašome įdėmiai perskaityti toliau pateiktą informaciją ir pasirinkti jums tinkamą anketą.

Kultūros nakties „Tebūnie naktis!“ metu reikės pagalbos infocentruose, įvairiuose renginiuose, projektuose bei įamžinant šventės akimirkas. Savanoriauti šventėje gali savanoriai nuo 15 metų, tačiau 18 metų neturintys savanoriai gali savanoriauti tik iki 22 valandos. Savanorių, kuriems jau yra 18 metų, prašysime savanoriauti vėlesnėse pamainose.

Birželio 12 d. 18 val. numatomas savanorių susirinkimas, kuriame labai prašysime visų dalyvauti.

Savanoriavimas infocentre ar projektuose

Infocentre savanoriai teiks informaciją šventės svečiams ir dalins šventės žemėlapius. Projektuose jie atliks įvairius pagalbinius darbus, valdys žiūrovų srautus ar pan. Daugiau informacijos apie konkrečius darbus sužinosite atvykę į savanorių susirinkimą.

Prašome registruotis į anketas pagal amžių, kad galėtume atitinkamai paskirstyti į pamainas. Jei norite savanoriauti, infocentruose, renginiuose ir projektuose pildykite vieną iš šių anketų:

Jei jums dar nėra 18 metų: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dC1LblM1VW1DbzVUQ3ZlblRNTUUwRUE6MA#gid=0

Jei esate 18-kos ar vyresnis (-ė): https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHBVVlF4R2NmS1gtRkl0eVFQVjExOFE6MA#gid=0

Fotografavimas šventės metu

Kviečiame savanorius fotografuoti kuo daugiau šventės renginių akimirkų, kuo džiaugiasi lankytojai, kaip darbuojasi savanoriai ir kt. Taip padėsite sukurti šių metų „Tebūnie naktis!“ vaizdo archyvą.  Šiam savanoriavimui galite registruotis ir jeigu jau užsiregistravote savanoriauti infocentruose ar projektuose.

Užpildykite šią anketą: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDZYamZ0THNkRU5hRmRxQmtFZ2tfdHc6MA#gid=0

Jei turite klausimų, pastabų ar komentarų, rašykite el. pašto adresu vilija@savanoriauk.lt

Jei užsiregistravote, bet pasikeitė jūsų planai – būtinai kuo skubiau praneškite tuo pačiu el. pašto adresu vilija@savanoriauk.lt

Tags: ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: