VII fortas skelbia mobilizaciją!

„Karo paveldo centras“ – nekomercinė nevalstybinė organizacija, įsikūrusi Kauno tvirtovės VII forte. Mes siekiame tirti, saugoti bei populiarinti Lietuvos karo istorijos paveldą bei integruoti jį į šiuolaikinį kultūrinį visuomenės gyvenimą.

Kviečiame aktyvius, iniciatyvius, istorija bei istoriniu paveldu besidominčius žmones prisijungti prie VII-o forto įgulos. Šiuo metu ieškome žmonių muziejinių ir edukacinių projektų rengimui ir įgyvendinimui, viešųjų ryšių skyriaus darbui ir kultūrinių renginių organizavimui. Tavo amžius tikrai nėra kliūtis – mums svarbiausios Tavo idėjos bei ryžtas jas įgyvendinti.

Mes Tau siūlome ne nuobodžią ir varginančią savanorio dalią, o galimybę realizuoti savo idėjas ir sumanymus. „Karo paveldo centre“ Tavęs laukia draugiškas kolektyvas, galimybė artimiau susipažinti su karybos ir fortifikacijos istorija, o svarbiausia – veikla, suteiksianti daug naujos patirties, žinių ir padėsianti atskleisti stipriausias Tavo asmenybės puses.

Norėdamas tapti VII forto įgulos nariu siųsk savo CV el. paštu vladimir@karopaveldas.lt ir mes su Tavimi susisieksime. Nedvejok, nes būtent Tu gali tapti viena svarbiausių įgulos grandžių bei prisidėti prie Lietuvos paveldo išsaugojimo.

Daugiau apie mūsų veiklą gali sužinoti čia:

www.facebook.com/kaunotvirtove

www.karopaveldas.lt

www.7fort.org

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: