„Forum One” kviečia visus, norinčius prisidėti prie svarbiausio metų verslo renginio

Didžiausias lyderystės forumas Rytų Europoje „Forum One“ suteikia galimybę visiems, norintiems prisidėti prie vieno svarbiausių šių metų Lietuvoje verslo renginių organizavimo, tapti savanorių komandos dalimi.

Jau birželio 1-2 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančio forumo organizatoriai renka savanorių komandą, kuri padėtų sklandžiai įgyvendinti ambicingą renginio programą: išskirtinius verslo susitikimus, diskusijas aktualiausiomis šių dienų verslo temomis ir, žinoma, pasaulio verslo lyderių pranešimus. Savanoriai turės galimybę bendrauti su renginio svečiais, suteikti informaciją dalyviams, padėti įgyvendinti išskirtinius renginius forumo metu bei prisidėti prie kitų numatytų veiklų.

„Siekiame, kad aukščiausio lygio renginiai Lietuvoje vyktų nuolat, todėl ypatingą dėmesį skiriame sklandžiam jų turinio išpildymui ir kokybei. Čia negalime apsieiti be savanorių! Kviečiame į komandą visus, kupinus entuziazmu ir norinčius ne tik prisidėti prie renginių organizavimo, bet ir kurti pozityvų Lietuvos įvaizdį,  paliekant „Forum One“ svečiams  puikiausius  prisiminimus apie šalį“, – sako Darius Jonauskas, „Forum One“ organizatorių komandos vadovas.

Savanoriška veikla renginyje – tai galimybė tapti aukščiausio lygio renginio organizatorių komandos dalimi, iš arti susipažinti su tokio pobūdžio renginių virtuve. Forumo „Forum One“ savanorių pagalba bus reikalinga renginyje dalyvaujantiems didžiausių Lietuvos ir užsienio įmonių savininkams ir vadovams, o tai jaunam žmogui gali būti puiki ir išskirtinė pažintis ar net didžiulis karjeros šuolis. Tokia patirtis turėtų būti įdomi ir naudinga besidomintiems ekonomika, vadyba, verslo administravimu arba tiems, kurie svajoja turėti savo verslą.

Forumas „Forum One“ siekia suburti atsakingų, motyvuotų, iniciatyvių ir nebijančių bendrauti savanorių komandą, kuri būtų pasirengusi visada padėti renginio svečiams ir organizatoriams. Savanoriais gali tapti asmenys nuo 16 metų bei vyresni, norintys prisidėti prie renginio organizacinės veiklos, įgyti naudingos patirties bei pažinčių, turintys puikias anglų kalbos žinias.

Renginio organizatoriai prašo būsimų savanorių atsakingai įvertinti savo galimybes visapusiškai prisidėti prie renginio organizavimo, nes atrinktųjų laukia ne tik dvi itin intensyvios forumo dienos, bet ir savanorių mokymai.

Norintys tapti forumo savanoriais turi užpildyti anketą forumo interneto svetainėje www.ForumOne.lt/savanoryste.

„Forum One“ savanorių atranka vyksta gegužės 6-17 dienomis. Iki gegužės 20 d. organizatoriai su atrinktais savanoriais susisieks asmeniškai, todėl labai svarbu nurodyti teisingą el. pašto adresą bei telefono numerį. Gegužės 26 d. numatomi mokymai Kaune (laikas ir vieta bus patikslinti atrinktiems savanoriams).

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: