Kauno Bienalė UNITEKSTAS ieško savanorių

Kauno bienalėKAUNO BIENALĖ UNITEKSTAS   2013 09 13 – 2013 12 31

Didžiausia Baltijos šalyse, 9-oji Kauno bienalė UNITEKSTAS sieks sukurti sąlygas ;betarpiškiems kūrinio ir žiūrovo susidūrimams, leisiantiems meną patirti kaip universalų tekstą. Parodos kuratoriai ir menininkai ieškos ir praktiniais pavyzdžiais įtvirtins naują, iki šiol kultūros lauke nenaudotą sąvoką. Į unitekstą gilinsimės kaip į kol kas paskutinę semiotinės grandinės veikalas –>  tekstas –> intertekstas –> hipertekstas –> unitekstas grandį.
Kauno Bienalė  kviečia prisidėti savo laiku, energija, entuziazmu įvairioms veikloms. Karščiausias laikas – rugsėjo mėnuo, bet kai kurioms veikloms savanorių reikės iki lapkričio galo.

Siūlomos veiklos sritys: komunikacija, viešieji ryšiai, logistika, kūrinių išpakavimas ir eksponavimas (kartu su menininkais), edukacija (įvairios programos suaugusiems, vaikams, šeimoms), svečių registracija ir pasitikimas (apgyvendinimas viešbutyje, trumpas miesto pristatymas) ir kita.

Ką gauna savanoris? Puikią patirtį, gerą nuotaiką ir emocijas, malonias atsakomybes, bienalės suvenyrus, įėjimą į visus bienalės renginius nemokamai. Absoliuti dauguma bienalės darbuotojų (ir jos vadovai) pradėjo dirbti čia kaip savanoriai. Užsirekomendavę jauni žmonės yra kviečiami į tolimesnius projektus, įtraukiami į įvairias pasikeitimų programas (pvz. 2009-2011 metais Kauno bienalė dalyvavo tarptautiniame projekte Hemispheres, kurio metu į Paryžių trims savaitėms buvo išsiųsta 30 lietuvių, 25 iš jų – buvę Kauno bienalės savanoriai).

Užpildytą savanorio anketą siųskite e-adresu: savanoriai@bienale.lt

Norėdami parsisiųsti anketą, spauskite čia

One Response to Kauno Bienalė UNITEKSTAS ieško savanorių

  1. Tiekimo grandinės valdymas parašė:

    Savanoriavimas visuomet atneša naudos – patirtis, pažintys, teigiamos emocijos, saviraiškos laisvė.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: