Ieškomi savanoriai XIX tarptautiniam Stasio Šimkaus chorų konkursui Klaipėdoje

stasio simkaus konkurso akimirkos 3Nuo 1976 m. vykstantis, turtingą istoriją turintis tarptautinis Stasio Šimkaus chorų konkursas yra gerai žinomas ne tik Klaipėdoje, Lietuvoje, bet ir Europoje.  Konkursas – vienintelis tokio rango Lietuvoje, garsėjantis kaip solidus konkursas, į kurį atrenkami aukšto meninio lygio žinomi Lietuvos ir užsienio kolektyvai. Konkurso vertinimo komisijos darbe dalyvauja žymūs Lietuvos ir Europos chorvedžiai.

XIX tarptautinis Stasio Šimkaus chorų konkursas vyks š. m.  lapkričio 22-24 dienomis Klaipėdos koncertų salėje (Šaulių g. 36).

Šalia konkurso yra parengta plati programa: konkurso dalyvių koncertai ne tik Klaipėdos Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje, bet ir Kretingos bei Palangos bažnyčiose. Be koncertų, vyks diskusija prie apvalaus stalo bei seminaras konkurso dalyviams ir svečiams, kurį ves konkurso vertinimo komisija, vakaronė, numatomi ir kiti renginiai.

Kviečiami savanoriai – aktyvūs, iniciatyvūs, kūrybingi ir drąsūs, gebantys bendrauti bei turintys organizacinių gebėjimų talkinant bei organizuojant konkurso dalyvių – chorų laisvalaikio užimtumą bei vakaronę, gebantys bendrauti anglų kalba kuruojant užsienio kolektyvus bei talkinant registratūroje, paaiškinantžmonėms, kur, ką ir kaip galima rasti, prižiūrint bendrą tvarką konkurso metu, padedant platinti reklamines skrajutes, kvietimus ir kitus su konkursu susietus darbus.

Pageidautini savanoriai gyvenantys arba turintys kur nakvoti ir maitintis Klaipėdoje.

Nauda: susipažinsite ir bendrausite su daugybe žmonių; patys sužinosite daug naujo apie chorų tarptautinius konkursus bei jų eigą, įgysite patirties rengiant panašius kultūrinius renginius bei susipažinsite „iš vidaus“ apie jų organizavimo subtilumus ir pan.

Aktyvūs ir pareigingi savanoriai bus paskatinti padėkomis bei rekomendacijomis.

Kontaktai: jei galėtumėte prisidėti prie šio renginio, organizatoriai jus kviečia informacijos teirautis bei registruotis šiais el.p.: simkus.competition.lt@gmail.com; aukuras@ku.lt arba tel. 86126902.

Savanorio anketa

Apie konkursą išsamesnę informaciją galima rasti internete:
www.ssimkus.ku.lt;
http://www.choralfestivalnetwork.org/festival_detail.php?id=1137
https://www.facebook.com/InternationalChoirCompetition?ref=hl

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: