Baroko operos teatras skelbia savanorių atranką!

,logo - CopyBaroko operos teatras skelbia savanorių atranką! Teatras renka nuolatinę savanorių komandą, kuri padėtų per teatro vyksiančius renginius.

Baroko operos teatras – tai išskirtinis ilgalaikis projektas ir visiškai naujas reiškinys Lietuvos kultūrinio gyvenimo kontekste. Siekdamas užpildyti didelę baroko operos ir senosios muzikos pažinimo spragą Lietuvoje, Baroko operos teatras siekia aukščiausiu meniniu lygiu pristatyti šalies visuomenei baroko muzikos opusus, daugiausia dėmesio skirdamas šios epochos operoms populiarinti mūsų krašte.  Per projektą ketinama pritraukti į Lietuvą geriausius senosios muzikos specialistus (vokalistus, instrumentalistus, pedagogus ir kt.) iš visos Europos, taip praturtinti mūsų atlikėjų profesinę kompetenciją ir suteikti Lietuvos solistams ir instrumentalistams galimybę įgyti žinių apie tokios muzikos atlikimo specifiką ir realiai pritaikyti jas repeticijų ir spektaklių metu.   Savanoriaujama būtų ne kiekvieną dieną, tik specialiuose Baroko operos teatro vyksiančiuose renginiuose.

Reikalavimai savanoriams: – 18 metų ir daugiau. – Atsakingumas – Draugiškumas – Savanoriavimo patirtis būtų privalumas

Jei susidomėjote , iki 2014 m. vasario 1 d. užpildykite šią anketą: http://apklausa.lt/f/baroko-operos-teatro-sanavorio-anketa-6rn5bk7.fullpage

Atrankos rezultatus organizatoriai skelbs elektroniniu paštu 2014 m. vasario 2 d. Pirmasis renginys vyks 2014 m. kovo 14 d. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmuose.

Jei turite klausimų rašykite info@barokoteatras.lt Daugiau apie projektą: http://www.barokoteatras.lt/

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: