Su savanorių diena!

Šiandien, gruodžio 5 d. yra mūsų šventė. Kultūros savanorių, kitų savanorių, savanorystę palaikanči40951ų, savanoriavusių, savanoriaujančių, ar planuojančių savanoriauti žmonių šventė. Šiandien yra Savanorių diena.

Tad sveikiname visus kultūros savanorius, kurie savanoriavo su mumis (ar be mūsų), ačiū, kad esate puikūs pagalbininkai ir negailite savo laiko savanorystei. Be jūsų nebūtų daugybės gražių ir reikalingų kultūros renginių. Tikimės, kad ir toliau padėsite skatinti ir vystyti Lietuvos kultūrinę erdvę.

Sveikiname visus mūsų draugus – savanoriškas organizacijas, kurios mums padėjo, arba joms padėjome mes. Tikimės, susitiksime ir ateities projektuose. Organizacijoms, su kuriomis dar esame nepažįstami, taip pat linkime gražios šventės ir tikimės dar rasti progų bendradarbiauti.

Taip pat sveikiname visus visus kitus savanorius, su kuriais dar neteko susitikti. Ačiū jums, kad palaikote savanorystės idėją! Jūs suteikiate pasauliui daugiau spalvų!

Na ir žinoma sveikiname visas žirafas. Jos gal ir ne savanorės, bet mums artimos ir brangios 🙂

O jei norite su mumis atšvęsti šią gražią šventę, prisijunkite prie projekto BLYKST (daugiau informacijos: http://www.facebook.com/blykst). Mes ten būsime ir jūsų lauksime.

Gražios šventės!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: