Meno ir kultūros projektų asociacija ieško savanorių

gtp1Tarptautinių kultūros ir meno projektų asociacijos „G&T promotion“ tikslas – plėsti kokybišką muziką Lietuvoje, pasitelkiant įvairių stilių užsienio atlikėjus. Organizacija, turinti partnerių 17 užsienio šalių, specializuojasi rengdama tarptautinius kultūros, meno, edukacinius, socialinius projektus, kuriuose  dalyvauja Lietuvos ir užsienio menininkai.

„G&T promotion“ kasmet organizuoja didelio populiarumo ir visuomenės dėmesio susilaukusius projektus „Gitaros Fiesta“, „Siento Flamenco“, „Šiaurės pašvaistė“, paramos projektą „Padėk man pasveikti“ ir daugelį kitų. Organizacija palaiko šaunią savanorystės idėją bei skatina jaunus ir veržlius, užsidegusius žmones įgyti patirties ir naujų pažinčių, prisidedant prie meno ir kultūros projektų įgyvendinimo.

Ieškomi savanoriai šiems darbams:

  • Fotografas/operatorius muzikos renginių akimirkoms užfiksuoti;
  • Žmogus, susidūręs su kultūrinių/socialinių projektų rašymu;
  • Projektų vaizdinio informacijos apipavidalinimo kūrėjas – dizaineris.

Taip pat organizacija laukia nuolat besišypsančių, atsakingų ir kūrybingų savanorių, mylinčių muziką ir galinčių skirti šiek tiek laiko ir teigiamos energijos renginių pasiruošimo darbams, susijusiais su informavimo idėjomis ir jų realizavimu, pagalba koncertų metu ir kitais smulkiais, bet reikšmingais darbais, padedančiais muzikai pasiekti klausytojo širdį.

Ieškomi ilgalaikiai savanoriai, savanoriavimas užimtų vos keletą valandų per mėnesį. Jei susidomėjai ir nori tapti nuostabių projektų dalimi ir suktis jų organizavimo virtuvėje, ar turi puikių idėjų – prisijunk! Rašyk pr@gtp.lt su prisistatymu (asmeninė info, kuo užsiėmei/užsiimi, kokių turi įgūdžių), nurodyk sritį, kurioje galėtum labiausiai pasireikšti ir lauk žinių

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: