Savanoriauk „Menų Pievoje“

galutinis plakatasRenginys „Menų pieva“, skirtas Vaikų gynimo dienai paminėti, kviečia savanorius į pagalbą!

Renginys vyks 2014 m. birželio 8 d., krantinėje prie Baltojo tilto. Vyks koncertas, kuriame pasirodys „Šatrijos“ vaikų ir jaunimo klubo bei kitų Vilniaus vaikų ir jaunimo užimtumu besirūpinančių įstaigų pasirodymai. Bus įrengtos pramoginė, žaidimų, kūrybinė bei informacinė erdvės, kuriose vaikai ir jaunimas turės galimybę išbandyti save įvairiose veiklose.

Savanoriai padės koordinatoriams įvairiose erdvėse – prie scenos, kūrybinėje, informacinėje, pramoginėje ir žaidimų erdvėse. Jie turės suteikti informaciją apie renginį, nukreipti vaikus ar jų tėvelius į reikiamas vietas, padėti koordinatoriams užtikrinti kokybišką ir aktyvią erdvės veiklą, pagelbėti su kitais organizaciniais darbais.

Taip galėsite patobulinti savo komunikavimo įgūdžius, nes renginio metu nusimato daug bendravimo su įvairiais žmonėmis (tiek erdvių koordinatoriais, jų darbuotojais, tiek su renginio dalyviais ir svečiais). Taip pat savanoriai turės galimybę iš vidaus pamatyti kaip organizuojami tokio pobūdžio renginiai, bei patys sudalyvauti juose.

Savanoriauti kviečiami visi, sulaukę bent 15 metų amžiaus.

Jei susidomėjote, iki gegužės 30 d. rašykite viktorija.pancerova@gmail.com, trumpai prisistatykite, parašykite kuo sudomino šis renginys ir būtinai nurodykite savo kontaktus (tel.nr).

Renginio organizatorius – Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas „Šatrija“, renginio partneriai – Vilniaus miesto savivaldybė, Žirmūnų vaikų ir jaunimo klubas, Antakalnio atviras jaunimo centras, atviras jaunimo centras „Mes“, remėjai – „Mano būstas“, UAB „ICECO“ Aurum ledai, renginio draugai – „Kultūros savanoriai“, bei „Jurgis ir drakonas“.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: