Pasaulio lietuvių vienybės diena ieško savanorių

PLVD Twitter profile imageLiepos 17 d. Kirtimų kultūros centras organizuoja jau penktąją Pasaulio lietuvių vienybės dieną. Šiemet šventės minėjimas pasiskirtys keliose erdvės.

Pirmoji programos dalis vyks Tarptautiniame Vilniaus oro uoste, kur rengiamos staigmenos tiek atvykstantiems iš svetur tautiečiams, tiek keliantiems sparnus iš Lietuvos.

Antroji programos dalis visus perkels į bohemiškąją Užupio Respubliką, o tiksliau – galeriją ,,Galerą“. Ten renginio svečių laukia išskirtinės ,,lauktuvės“ – tai nemokama konferencija, o gal veikiau patirties dalijimasis su visais neabejingais menui ir įdomiems projektams.

Pasiklausę pranešėjų visi interesantai bus kviečiami atsipalaiduoti galerijos kiemely, kur skambės tik gera ir labai gera muzika. Organizatoriai žada nuolat puikia nuotaika alsuojančius ,,Paranda Polar“ ir dar keletą muzikinių siurprizų.

Jeigu tau įdomi kultūra ir žinai arba norėtum sužinoti, koks tinkamiausias būdas švęsti Pasaulio vienybės dieną, prisijunk prie organizacinės komandos ir padėk įgyvendinti šią gražią dieną. Labai laukiami geros valios savanoriai, kurie prisidėtų prie šventės organizavimo. Laiškus siųskite čia: etno@kirtimukc.lt

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: