Muzikos festivalis „Granatos Live’15“ ieško savanorių

Trijų dienų muzikos ir pramogų fiesta, skirta žmonėms, kuriems kokybiška muzika, įspūdinga gamta ir idiliška aplinka yra privalomi tikro festivalio atributai. Kuriame šį festivalį todėl, kad gyvename ir kvėpuojame muzika bei žinome, kad svarbūs ir gražūs dalykai dažniausiai nutinka tada, kai susitinka ir gerai laiką leidžia nuostabūs žmonės.Unikalioje vietoje – Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje! Analogų neturintis muziejus išsiskiria nuostabia gamta ir yra lengvai pasiekiamas tiek nuosavu, tiek visuomeniniu transportu – automobiliais, autobusais, traukiniais ir net laivais. Nuostabiu gamtos grožiu garsėjantis muziejaus parkas, kurio teritorija ribojasi su Kauno mariomis, yra ideali vieta masiniams renginiams ir pramogoms.

– Savanoriai

Kviečiame prisijungti prie festivalio savanorių komandos:
*savanorius prieš festivalį;
*savanorius festivalio metu;
*savanorius po festivalio.

Ką veikia savanoriai prieš festivalį?
Tai savanoriai, nusprendę padėti festivaliui įsikurti ir visaip kitaip pasirengti artėjančiam festivaliui, o per patį festivalį jau gali šėlti su visais draugais ar ir toliau padėti savo naujiems draugams – savanoriams.

Ką veikia savanoriai festivalio metu?
Festivalio metu pagrindiniai savanorių darbai prasideda nuo festivalio tvarkos ir švaros palaikymo, tai yra svarbiausia ir pagrindinė savanorių užduotis. Jei Tau svetima pakelti šiukšlę nuo tako, ar ištaukti šiuklių maišą iš šiukšliadėžės ir įmesti į priekabą, savanorio pozicija ne tau! (Tokiu atveju kviečiame nusipirkti festivalio bilietą.). Taip pat savanoriai darbuojasi parkavimo aikštelėje, nurodo kur parkuotis, palapinių miestelyje prižiūri, kad visi tvarkingai statytųsi palapines, info punkte suteikia informaciją dalyviams, padeda organizuoti pramogas ir sporto žaidimus, darbuojasi užkulisiuose.

Ką veikia savanoriai po festivalio?
Prasilinkiminę su draugais visą festivalį, kartu su savo kuprinėm ir palapinėm, šie savanoriai padeda susipakuoti ir visą likusį festivalio turtą, bei išgirsti paskutinius festivalio akordus.

– Savanorių grupelių koordinatoriai

Savanorių komandai ieškome savanorių – koordinatorių, kurie gali ir nori skirti daugiau savo laiko darbuose prieš festivalį ir festivalio metu. Jei esi iniciatyvus, organizuotas, turintis lyderio savybių, komunikabilus ir nori ne tik atilikęs savanorio pamainas lėkti pašėlti, bet labiau domina organizacinė festivalio virtuvė – nori būti vienu iš savanorių grupelių koordinatoriumi, tuomet užpildyk šią anketą ir rašyk motyvacinį laišką papasakodamas daugiau apie save ir savo patirtį mums el. paštu: granatos.savanoriai@gmail.com .
Taip pat yra galimybė šioje pozicijoje atlikti darbo praktiką. Esant poreikiui, pažymėkite savo laiške.

Iš savanorių tikimės, jog:
* dalyvaus savanorių susitikime;
* sumokės 40 EUR depozitą į nurodytą festivalio banko sąskaitą, kurį atgaus atlikus visas savo pamainas (tai apsauga: kad nepatektų nesąžinigų žmonių, nes kuo daugiau tikrų savanorių, tuo daugiau lieka laisvo laiko, kadangi darbus atliekam greičiau:)
* atvyks į festivalį ne vėliau nei liepos 30 d. 12 val.;
* atsakingai ir nuoširdžiai savanoriaus sutartoje vietoje, sutartą laiką;
* bus ne jaunesni nei 18 metų;
* laikysis festivalio elgesio standartų savanoriavimo metu.

Ir savanoriams suteiksime:
* nemokamą dalyvavimą festivalyje;
* firminius festivalio marškinėlius;
* nemokamą maitinimą (savanoriavimo metu);
* galimybę pamatyti renginių organizavimo užkulisius;
* prizus ir siurprizus – geriausiems ir šauniausiems.

Jei norite prisijungti prie Granatinių savanorių būrio užpildykite anketą :   Savanorio anketa

pildyk anketą ir registruokis iki gegužės 25 d.

Svarbiais klausimais su mumis galite susisiekti el. p. granatos.savanoriai@gmail.com
www. granatos.lt

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: