Festivalis ,,Nibiru“ ieško savanoriauti norinčių vaikinų !

nibiruSveiki ! Festivalis ,,Nibiru“, vyksiantis šių metų liepos 24-26 dienomis ieško savanorių vaikinų. Kodėl vaikinų? Todėl,  kad merginų komandą jau surinkome, tik vaikinai labai pamažu renkasi.

Apie festivalį.

,,Nibiru“ organizuojamas antrus metus iš eilės. Tai nedidelis, jaukus festivalis, orientuotas jaunoms šeimoms, jaunimui, vaikams ir  žmonėms, norintiems pažinti gamtą ir juos supančią aplinką per dvasingumo, sąmoningumo prizmę. ,,Nibiru“ vyks Sidabrave, Radviliškio raj., Šiaulių apskr. mažame kaimukyje, kuris šiltai priima festivalį ir jo lankytojus. ,,Nibiru“ planetėlėje gausu įvairios veiklos: workshop’ų, krautuvėlių, dvasinių ir praktinių užsiėmimų ir t.t. Todėl į festivalį renkasi arčiau su gamta bendraujanti publika. Daugiau  info http://www.nibirufestival.lt/

Apie savanorystę.

Kitaip nei kituose festivaliuose, ,,Nibiru“ siekia sukurti savanorių šeimą, kuri laikui bėgant, tikimės,  susiburs į bendruomenę, vedančią tos pačios idėjos – ekologija, ryšys su gamta, sąmoningumas. Po praeitų metų festivalio, savanoriai iki šiol bendrauja, susitinka, net gi gyvena kartu. Daugumą šių metų savanorių sudaro mūsų ,,senieji“ šeimos nariai. Tačiau laukiame naujų žmonių, turinčių ir norinčių pasidalinti perspektyviomis idėjomis ir noru įgyvendinti šventę, kuri skleidžia gėrį lankytojams.

 

 

*Darbo metu suteikiamas nemokamas maitinimas – maistas gamintas ant laužo su meile

*Nemokamas dalyvavimas festivalyje

*Šauni ,,Nibiru“ šeimos komanda

Sąlygos.

*Savanoris turi būti mažiausiai 16 metų

*Savanoris įsipareigoja atvykti į festivalio teritoriją  savaitę prieš festivalio pradžią. T.y. nuo liepos 17 dienos

*Savanoris įsipareigoja darbo metu nevartoti alkoholinių, narkotinių medžiagų, rodyti gerą pavyzdį festivalio lankytojams, nesidrovėti pakelti besimėtančią šiukšlę ir demonstratyviai ją įmesti į rūšiavimo konteinerį

*Savanoris turi galimybę rinkti taškus, kuriuos galės iškeisti į laisvą dieną per festivalį

*Savanorio darbo diena – 6 val. per dieną

*Savanoriui gali tekti dirbti ne tik dieną, bet naktį arba paryčiais

 

Norintieji prisijungti prie ,,Nibiru“ festivalio savanorių šeimos, kreipkitės į savanorių kuratorę Kotryną Šileikaitę ( https://www.facebook.com/Kotrytyte ) arba nibirusavanoriai@gmail.com. http://www.nibirufestival.lt/. Susitiksime žaliojoj planetėlėj!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: