Kviečiame savanoriauti Zapyškio aitvarų festivalyje

Aitvarų logoGegužės 7 d. Kauno rajonas, Zapyškis, aitvarų festivalis „Tarp žemės ir dangaus“

Šiemet festivalis vyks jau 10 kartą vyks Zapyškyje ir jau 26 metus Kauno rajone. Kasmetinis renginys yra skirtas visai šeimai, nemokamas ir tradiciškai vyksta prie Šv. Jono Krikštytojo bažnyčios Zapyškyje.

Ar jums yra tekę saulėtą pavasario dieną leisti aitvarą ir džiaugtis kaip jis sklando danguje? Galbūt aitvarai jums primena vaikystę? Aitvaro laidymas – vienas seniausių lauko laisvalaikio užsiėmimų, kuris neturi apribojimų amžiui ir vietai.

Kasmetinio festivalio metu į dangų pakyla šimtai aitvarų, rengiamos aitvarų sklandymo varžybos, lankytojai džiaugiasi spalvotu dangumi ir įvairiais koncertais bei kitomis lauko pramogomis.

Festivalio šūkis „Laimės ir Dangaus užteks visiems“ puikiai atspindi festivalio dvasią, nes pralaimėjusių čia nėra. Neturintys aitvarų, juos gali pasigaminti festivalio dirbtuvėse prie Šv. Jono Krikštytojo bažnyčios.

Zapyškis kasmet sulaukia net iki 5000 aitvarų mylėtojų iš visos Lietuvos. Pagrindiniai dalyviai atvyksta iš Kauno, Šilutės, Klaipėdos, Rokiškio, Panevėžio, Vilniaus miestų ir rajonų. Festivalio metu nėra prekiaujama alkoholiu.

Kasmet aitvarų festivaliui prireikia savanorių, kurie galėtų pagelbėti sukurti jaukią atmosferą ir padėtų atlikti nesudėtingus, bet labai svarbius darbus. Kviečiame jus prisijungti savanoriauti ir ne tik padėti mums, bet kartu ir praleisti įdomią dieną kitaip.  Kviečiame užpildyti savanorio anketą ir savanoriauti Zapyškio aitvarų festivalyje ,,Tarp žemės ir dangaus“. Anketoje rasite numatomas veiklas savanoriams 🙂

https://docs.google.com/forms/d/1nYqW-CcnWB3I6wc8yUsp2tSQS1OmCeQX0NZCh4G03yY/viewform?c=0&w=1

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: