Savanorystė turi būti matoma!


Europos savanorių tarnybos asociacija SALTES š. m. balandžio 14 d. organizuoja tarptautinę konferenciją apie savanorystės situaciją Lietuvoje bei dar dešimtyje Europos šalių: Airijoje, D. Britanijoje, Maltoje, Italijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Kroatijoje, Ispanijoje ir Norvegijoje. Pranešimus skaitys praktikai – savanorystės skatinimu ir viešinimu išvardintose šalyse užsiimančių organizacijų atstovai.

Konferencijos dalyviai turės galimybę pagerinti savo žinias apie europinį savanorystės kontekstą, susipažinti su skirtinga savanorystės viešinimo ir rėmimo praktika vienuolikoje Europos valstybių, dalintis patirtimi.

Tai yra atviras renginys, į kurį kviečiami visi besidomintys savanoryste: Lietuvos vyriausybinio bei verslo sektorių, žiniasklaidos, įvairių nevyriausybinių organizacijų, skatinančių ar norinčių ateityje skatinti savanorystę, atstovai.

Kada ir kur?

Tarptautinė konferencija vyks 2011 m. balandžio 14 d., ketvirtadienį, nuo 13 iki 18 val. Vilniuje, „Swedbank“ konferencijų salėje, Konstitucijos pr. 20 A. Susidomėjusius dalyvavimu šiame renginyje kviečiame registruotis iki balandžio 10 d., atsiunčiant užpildytą dalyvio anketą el. pašto adresu saltes.info@gmail.com. Tik užsiregistravusius dalyvius vaišinsime arbata pertraukėlių metu:)

Atkreipiame dėmesį, kad konferencija vyks anglų kalba be vertimo į lietuvių kalbą.

Dėl ANKETOS kreipkitės el.paštu : agne@savanoriauk.lt 🙂

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: