LAIŠKAS Gatvės muzikos dienos savanoriams

Sveiki, Savanoriai,

pagaliau skelbiame Gatvės muzikos dienos (Vilniaus mieste) savanorių registraciją!

Turbūt jau visi žinote, kad ateinantį šeštadienį, gegužės 7 d. vėl suskambės visas Vilnius, nes vėl įvyks Gatvės muzikos diena. Ir žinoma, ši šventė vėl neapsieis be savanorių pagalbos.

Tad jei norite savanoriauti Gatvės muzikos dienos metu, prašome įdėmiai perskaityti visą šiame laiške pateiktą informaciją ir užsiregistruoti pateiktose anketose.

Savanoriauti galėsite:

– Infocentre. Infocentruose nuolat budės keletas savanorių, kurie dalins praeiviams šventės žemėlapius, teiks informaciją, dalins šventės atributiką muzikantams. Savanoriai bus paskirstyti į pamainas nuo 11 iki 21 val.

Infocentrams ieškome 35 savanorių (kai surinksime reikalingą skaičių, anketa bus pašalinta)

Anketa: (pašalinta, nes jau registravosi pakankamai savanorių)

– Projekte „Miestalofonas“. Tai bus labai smagus „flashmobas“, kuriam reikia keleto savanorių pagalbos. Kol kas neaiškus tikslus laikas, kada reikėtų savanoriauti.

Šiam projektui ieškome 7 savanorių (kai surinksime reikalingą skaičių, anketa bus pašalinta)

Anketa: (pašalinta, nes jau registravosi pakankamai savanorių)

– Įamžindami šventės akimirkas. Kviečiame savanorius fotografuoti ar filmuoti kuo daugiau šventės, o nuotraukas prašysime sukelti į viename iš infocentrų esantį kompiuterį.

Fotografų/filmuotojų skaičiaus griežtai neribosime, tačiau anketas priimsime tik iki gegužės 4 d. vakaro.

Anketa: https://spreadsheets1.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxzQnNNVHBmN2FUbGlEa0dsdWJ6NWc6MQ

SVARBU: Gegužės 4 d. 17 val įvyks gatvės muzikos savanorių susitikimas. Susitikimo vietą pranešime atrinktiems savanoriams el.paštu.

Jei kartais nespėsite užsiregistruoti į nei vieną anketą, per daug nenusiminkite. Išeikite į miestą ir tiesiog pasimėgaukite švente. Jei mokate groti ar dainuoti – ateikite pagroti prie bet kurio informacijos centro – taip pakelsite kitų centro savanorių nuotaiką. Arba tiesiog pasiimkite kokį nors mušamąjį instrumentą ir ateikite su mumis visais patriukšmauti į baigiamąjį šventės renginį ant Gedimino 9 laiptų.

Jei turite klausimų, pastabų ar komentarų, rašykite mums į info@savanoriauk.lt.

Tags: ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: