Kviečiame savanoriškų organizacijų lyderius prisijungti prie tarptautinės „VOLiNTEER“ internetinės bendruomenės

Volinteer

„VOLiNTEER“ yra internetinė bendruomenė, skirta stiprinti savanorių judėjimus bei sutelkti visus pasaulio paslaugų lyderius ir paskatinti juos dalintis  idėjomis, patirtimi bei ištekliais. Ši internetinė bendruomenė skirta savanoriams iš viso pasaulio, ja siekiama dalintis žiniomis bei patirtimi tarp pasaulio savanorystės lyderių. Šis žinių tinklas akis į akį sujungs pasaulio savanorystės lyderius. Žinių tinklą inicijuoja „Meridian“ International Center nevyriausybinė organizacija įsikūrusi Vašingtone, JAV. „Meridian International Center“organizacija siekia stiprinti tarptautinį bendradarbiavimą, idėjų sklaidą bei kultūros mainus.

„VOLiNTEER“ tai projektas, kurį inicijavo ir įgyvendino JAV valstybės departamento Švietimo ir kultūros reikalų departamentas, o koordinavimas buvo pavestas „Meridian“. Ši tarptautinė lyderių programa vienija 103 visuomenės aktyvistus iš 97 pasaulio šalių. Susirinkę į 3 savaičių susitikimą lyderiai įkvėpti Alano Khazei nutarė išplėstoti šį projektą grįžus į savo šalis.

Alano Khazei kalba: http://meridianserviceleaders.ning.com/video/alan-khazei-1

Kviečiame visus savanoriškų organizacijų lyderius ir aktyvius narius prisijungti prie šio tinklo (tai tarsi socialinis tinklas savanoriams) ir dalintis savo patirtimi bei idėjomis arba tiesiog bendrauti su savanoriais iš įvairiausių pasaulio kampelių.

Prisijunk : http://meridianserviceleaders.ning.com/

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: