Prisidėk prie konferencijos „Visa Lietuva skaito vaikams – ugdymas skaitant”

2012 m. balandžio 23 d., Pasaulinę knygos ir autorių teisių dieną, Labdaros ir paramos fondas „Mažojo Princo fondas” rengia mokslinę-praktinę konferenciją „Visa Lietuva skaito vaikams – ugdymas skaitant”. Daugiau informacijos puslapyje www.vlsv.lt

Konferencija vyks 2012 m. balandžio 23 d. Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos posėdžių salėje (Konstitucijos pr. 3, Vilnius; 2 a.). Renginio pradžia – 9 val., pabaiga – 18 val.

Konferencijos tikslas – vaikų ugdymo specialistams suteikti žinių apie skaitymo balsu naudą, vertybių ugdymo būdus skaitant knygas, pristatyti įvairias skaitymo skatinimo programas, akcijas, aptarti iniciatyvos. Konferencijoje pranešimus skaitys ir savo patirtimi dalinsis mokslininkai, ugdymo ekspertai iš Lietuvos, Lenkijos ir Čekijos. Renginio metu planuojamos diskusijos darbos grupėse, kurioms vadovaus įvairių sričių specialistai, jaunųjų skaitytojų ugdytojai.

Renginio organizatoriai kviečia „Kultūros savanorius“ dalyvauti mokslinėje-praktinėje konferencijoje ir pagelbėti rengėjams: padėti paruošti medžiagą dalyviams, registruoti atvykusius, nukreipti ir valdyti srautus, atsakyti į dalyvių klausimus, padėti spręsti iškilusias problemas, padėti organizuoti diskusijas ir kitus darbus.

Susitikimai ir darbai savanoriams vyks 19 d. arba 20 d. (pagal susitarimą), bei 21-22 d.  Taip pat ir visą renginio dieną- 23 d.

Konferencijos rengėjai  – LPF  „Mažojo Princo fondas“ savanoriams atsidėkos padėkomis, dovanėlėmis ir pavaišindami pietumis.

Norinčius prisidėti prie organizacinių ir koordinavimo darbų, prašytume kuo skubiau susisiekti su Loreta Sungailiene (tel.:868655373, lsungailiene@gmail.comloreta@vlsv.lt).  

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: