GMD be savanorių kaip be rankų: žaibiška registracija!

Pagaliau galime skelbti Gatvės muzikos dienos (Vilniaus mieste) savanorių registraciją!

Atšilus orams GMD keliasi į trečiąjį gegužės 19 d., šeštadienį. Šiemet kartu su Vilniumi GMD švęs ugningoji Gruzija, gatvės muzikos fiesta vyks šalies sostinėje – Tbilisyje.

Kaip ir kasmet GMD neapsieis be savanorių pagalbos. Jei tu turi žvitrias akis, didelę šypseną, vikrias kojas, esi atsakingas, draugiškas ir darbštus bei myli muziką tuomet MUMS REIKIA TAVĘS ir tik TAVĘS!

SAVANORIŲ REGISTRACIJA BAIGTA. ATRINKTUS SAVANORIUS INFORMUOSIME EL. PAŠTU. AČIŪ!

 

Tad jei norite savanoriauti Gatvės muzikos dienos metu, prašome įdėmiai perskaityti visą šiame laiške pateiktą informaciją ir užsiregistruoti pateiktose anketose.

Savanoriauti galėsite:

– Infocentre. Infocentruose nuolat budės keletas savanorių, kurie dalins praeiviams šventės žemėlapius, teiks informaciją, dalins šventės atributiką muzikantams. Savanoriai bus paskirstyti į pamainas po 2 val. nuo 11 iki 21 val.

Infocentrams ieškome 50 savanorių (kai surinksime reikalingą skaičių, anketa bus pašalinta, apie tai informuosime)

– Įamžindami šventės akimirkas. Kviečiame savanorius fotografuoti ar filmuoti kuo daugiau šventės, o nuotraukas prašysime sukelti į viename iš infocentrų esantį kompiuterį.

Fotografų/filmuotojų skaičiaus griežtai neribosime, tačiau anketas priimsime tik iki gegužės 17 d. vakaro.

Anketa:  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE01N2ZkODZUSFNWU3k1Yk0yRGxpN3c6MQ

SVARBU: Susitikimo vietą ir laiką pranešime atrinktiems savanoriams el.paštu. Planuokime susitikimą surengti trečiadienio vakarą J

Jei kartais nespėsite užsiregistruoti į nei vieną anketą, per daug nenusiminkite. Išeikite į miestą ir tiesiog pasimėgaukite švente. Jei mokate groti ar dainuoti – ateikite pagroti prie bet kurio informacijos centro – taip pakelsite kitų centro savanorių nuotaiką. Arba tiesiog pasiimkite kokį nors mušamąjį instrumentą ir ateikite su mumis visais patriukšmauti į baigiamąjį šventės renginį ant Gedimino 9 laiptų.

Jei turite klausimų, pastabų ar komentarų, rašykite mums į savanoriai@gmd.lt


Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: