„Globalgiving“ webinar’as kultūrinių ir kitų projektų kūrėjams

Tarptautinis aukojimo puslapis „Globalgiving“ kviečia visus, kuriems įdomu sužinoti apie galimybes pasinaudoti šio projekto funkcijomis. Ne tik apie pačias galimybes, bet ir kaip teisingai ir gerai pasiruošti pristatyti savo projektą būsimiems remėjams ir aukotojams. Taip pat vyks diskusija apie sėkmingos aukojimo strategijos sukūrimą. Tam tereikia sudalyvauti internetiniame seminare (webinar) sausio 15 dieną 10 val. EST ( JAV rytų standartiniu laiku) laiku arba kitaip sausio 16 d. 5 val. Lietuvos laiku. Galbūt vėliau bus galimybė pasižiūrėti seminaro vaizdo įrašą, jei taip anksti nenorėsite keltis. Webinar’as skirtas Global Service dalyviams, bet gali užsiregistruoti ir kiti susidomėję ir rimtai mąstantys apie tokį lėšų surinkimo būdą. Gautas žinias galėsite pritaikyti ir naudodami kitas aukojimo platformas.

Registracija: Meg Poole mpoole@meridian.org

Plačiau apie semianrą galite perskaityti: http://meridianserviceleaders.ning.com/events/globalgiving-webinar?xg_source=msg_mes_network

Kviečiame sudalyvauti ir būtinai pasidalinti informacija jei pradėsite kultūrinį ar meno projektą, kuriam rinksite ne tik lėšas, bet ir savanorius. Mes pasiruošė padėti ieškant savanorių!

Fotografija iš projekto Kenijoje: http://www.globalgiving.org/projects/kenya-slum-filmmaking/

Plačiau apie puslapį:

„GlobalGiving“ yra internetinė aukojimo platforma, kuri labiau orientuota į ne pleno siekiančių organizacijų ir jų projektų finansavimą. Nuo 2002 metų daugiau nei 7100 projektų surinko daugiau nei 77 milijonus dolerių. Puslapyje globalgiving.org galima ne tik surinkti finansavimą savo projektui, bet ir surasti tarptautinių partnerių, surengti mokymus. Nors dauguma projektų yra socialinių, bet ir meno ir kultūros projektai, skirti prašviesinti žmonių gyvenimą yra laukiami ir priimtini.

Jei manote, kad Jūsų projektas nelabai tinka būtent šiai aukojimo platformai – galite prisijungti ir prie kitų labiau orientuotų į kultūrinių projektų kūrimą:

Indiegogo.com

Kickstarter.com

Ir daugybę kitų:

http://www.triplepundit.com/2012/07/emerging-next-generation-crowdfunding-platform-roundup/

 

 

 

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: