„Kultūros naktis“ ieško savanorių!

994282_348411568620130_1661419113_nKaip ir kiekvienais metais „Kultūros savanoriai“ bendradarbiauja su renginiu Kultūros naktis ir ieško jam daugybės savanorių! Šiais metais Kultūros naktis vyks naktį iš liepos 5 į 6 d. (penktadienį). Nuo 18 val. vakaro iki 2 val. ryto vyksiančios šventės metu vyks 167 renginiai (pasiektas rekordas). Daugiau informacijos: www.kulturosnaktis.lt .Šiemet renginys turi ypatingą misiją: Kultūros naktis tapo pagrindiniu renginiu, skelbiančių Lietuvos pirmininkavimą Europos Parlamente! Taigi, visi turime kaip niekad pasistengti ir kartu paversti Kultūros naktį nepamirštama švente.

Kaip ir visada, Kultūros naktis neapsieis be savanorių pagalbos. Reikės tikrai daug savanorių, todėl labai kviečiame visus jus tapti šventės dalimi, o taip pat pakviesti savanoriauti savo draugus!

Kultūros nakties metu reikės pagalbos infocentruose, įvairiuose renginiuose, projektuose bei įamžinant šventės akimirkas. Savanoriauti šventėje gali savanoriai nuo 15 metų, tačiau 18 metų neturintys savanoriai gali savanoriauti tik iki 22 valandos. Savanorių, kuriems jau yra 18 metų, prašysime savanoriauti vėlesnėse pamainose.

Prieš Kultūros naktį vyks savanorių mokymai, kuriuose pasiskirstysime pamainomis ir išsidalinsime projektus, kuriems reikia mūsų pagalbos.

Savanoriavimas infocentre ar projektuose

Infocentre savanoriai teiks informaciją šventės svečiams ir dalins šventės žemėlapius. Projektuose jie atliks įvairius pagalbinius darbus, valdys žiūrovų srautus ar pan. Daugiau informacijos apie konkrečius darbus sužinosite atvykę į savanorių susirinkimą.

Prašome registruojantis anketoje būtinai nurodyti savo amžių, kad galėtume Jus atitinkamai paskirstyti į pamainas.

Fotografavimas šventės metu

Kviečiame savanorius fotografuoti kuo daugiau šventės renginių akimirkų, kuo džiaugiasi lankytojai, kaip darbuojasi savanoriai ir kt. Taip padėsite sukurti šių metų Kultūros nakties vaizdo archyvą.  Fotografai, žinoma, gali savanoriauti ir projektuose

Užsienio menininkų koordinavimas

Šiemet atvyksta ne vienas menininkas iš užsienio, jiems reikės savanorių pagalbos – palydėti iki renginio vietos, suteikti reikiamą informaciją ir tiesiog smagiai praleisti laiką su kūrybingais žmonėmis iš D. Britanijos, Armėnijos, Čilės, Rumunijos ir kt.

Visi, norintys ir galintys savanoriauti Kultūros naktyje turi užpildyti šią anketą: https://docs.google.com/forms/d/1MGY0zRm-SNAGuOpHc_Jg0Le5qym5AdyHCOt6tT2OAZE/viewform

Visiems užsiregistravusiems savanoriams papildomą informaciją siųsime el.paštu.

Nepamirškite pakvieskite kartu savanoriauti savo draugų, artimųjų, kaimynų ir visų kitų pažįstamų! Kartu turime sukurti nepakartojamą šventę visai Europai! 🙂

Visais klausimais galite teirautis: strumilaite.kristina@gmail.com ir telefonu +370 6 1637 004

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: