Tapk didžiausios švietimo parodos „Mokykla 2013“ savanoriu!

mokyklaTau rūpi Lietuvos švietimas ir tavo ateitis? Tau įdomi kitokia mokykla? O gal tiesiog svajoji padėti kitiems ir pasisemti patirties? Tuomet nepraleisk pro akis – paroda „Mokykla 2013“ skelbia savanorių paiešką!

Paroda „Mokykla“ – jau trečią kartą vyksiantis švietimo bendruomenei skirtas renginys, kuriame pristatomos ugdymo naujovės, priemonės ir produktai mokykloms, dalijamasi gerąja patirtimi ir diskutuojama mokytojams, mokiniams ir jų tėvams aktualiomis temomis.

Šiemet parodoje bus kalbama apie tai, kad kiekvienas savo srityje gali būti lyderis, įkvėpti ir ugdyti aplinkinius, kad taip kuriasi mokyklos kultūra ir bendruomenė. Taip pat stebėsite ir patirsite, kaip galima kūrybingai mokyti vaikus pasaulio pažinimo, jungiant įvairias disciplinas, derinant naujausių technologijų teikiamas galimybes ir kūrybiškus dėstymo būdus.

Jei dar abejoji, pasiskaityk praėjusių metų savanorių atsiliepimus:
„Savanoriaudama parodoje jaučiausi ne kaip kokioje nors mugėje, bet kaip namuose. Daug įvairių žmonių, gera organizacinė komanda, kuri skatino nesidrovėti ir aplankyti paskaitas. Savanoriai taip pat ne iš kelmo spirti – buvo daug juoko, daug draivo. Taigi, savanoris „Mokykloje“ – tai draugas, žmogus. Šioje veikloje bus ir darbelių, ir juoko, ir įdomių užsiėmimų“ (savanorė Rosara-Marija Poškutė).
„Tai puiki galimybė padėti organizuoti labai svarbų renginį visai Lietuvos švietimo politikai“ (savanoris Antanas Mikalauskas).

Savanoriai parodoje „Mokykla 2013“:
– teiks informaciją parodos dalyviams;
– naudodamiesi planšetiniais kompiuteriais padės renginių dalyviams nuskaityti QR kodus;
– budės auditorijose ir, jei reikės, padės lektoriams;
– susipažins su įdomiais žmonėmis, įvairiomis jaunimo organizacijomis, dalyvaus renginiuose;
– pasipuoš nuotaikingais savanorio marškinėliais.

Savanorio anketa.

Užpildytą anketą siųsk el.paštu:martyna.braziunaite@upc.smm.lt iki lapkričio 18 dienos. Paroda vyks gruodžio 6–8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Daugiau informacijos:
Tel. (8 5) 210 9828, el. p. martyna.braziunaite@upc.smm.lt, www.parodamokykla.lt

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: