VCO Rock ieško savanorių

vco_logoVCO ROCK – operos ir roko sintezės scenos kūrinys – novatoriška jaunų operos solistų sąjunga su talentingais roko muzikos aranžuotojais ir atlikėjais, kai žymiausių pasaulio operų klasikinės arijos ir duetai atliekami gyvai, interpretuojant klasikinę muziką roko žanre.

Spektaklis bus atliekamas didelės nostalgijos ir daugelio prisiminimų kiekvienam vilniečiui kupinuose Vilniaus sporto rūmuose. Tai vienintelė galimybė pirmą kartą po daugelio metų visiems susirinkti į koncertų salę, kurioje prieš du dešimtmečius grojo iškiliausi roko muzikos atlikėjai. Bohemiečių drąsa pakviesti visus į senai užmirštą menui pastatą įrodo, kad rimtam ir aukščiausio profesionalumo menui nebūtinos blizgančios salės ir raudoni kilimai – „VCO ROCK“ pasirodymais, kaip ir prieš tai kolektyvo sukurta „Elektroninė operos fantazija XYZ”, bandoma paneigti sustabarėjusį stereotipą, kad opera be to yra neįmanoma.

Šis renginys vyks lapkričio 10 d. ir šiuo metu skubiai ieško savanorių! Savanoriauti reikės lapkričio 9-10 dienomis, kadangi lapkričio 9 d. numatomi apmokymai.

Jei domiesi muzika, opera ir įdomiais renginiais – junkis prie Vilniaus Miesto Operos komandos. Užpildyk trumpą anketą (spausk ant žodžio anketa) ir siųsk ją  tarvydasvytenis@gmail.com.

Kilus klausimams, rašyk  tarvydasvytenis@gmail.com arba skambink 867483373.

Daugiau informacijos: www.bohemieciai.lt

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: