Savanorių dieną švęskime kartu ir šviesiai!

313280_131950166912562_125722724201973_173343_1301536700_n

Ar žinote, kad artėja graži šventė – savanorių diena. Ji bus gruodžio 5 d. ir mes ją švęsime net labiau, nei gimtadienį, nes tai pati svarbiausia šventė kiekvienam savanoriui!

Prieš du metus šią dieną pažymėjome blyksėdami žibintuvėliais ir fotoaparatais prie Baltojo tilto. Ar buvai su mumis? Tąkart mūsų buvo apie šimtą. Šiais metais mus kartu pablyksėti pakvietė draugai iš Savanorių centro, kurie šią idėją atgaivino, atnaujino ir kviečia mus, jus ir visus savanorius prisijungti.

Jei save laikai savanoriu ar nori tokiu būti, jei savanoriai tavo draugai, giminės ar artimieji – tu esi labai kviečiamas prisijungti prie šventės. Šį kartą kviečiame atsinešti šviesą skleidžiančius daiktus, geriausiai – prožektorius, žibintuvėlius ir pan. Kuo didesnis ir ryškesnis – tuo geriau. Renkamės gruodžio 5 d. 17:30 prie Baltojo tilto ir tikimės, kad jūsų ateis bent tris kartus daugiau, nei 2011 metais. Tad ateik ne vienas – atsivesk dar bent du draugus.

Beje, mūsų draugai ir renginio organizatoriai Savanorių centras du laimingus dalyvius išsiųs ne bet kur, o į egzotiškąjį Maroką (norėdami laimėti, registruokitės, kad ateisite el.paštu: info@savanoriucentras.lt)

Visa informacija ir naujienos: https://www.facebook.com/blykst

Beje, BLYKST nebus vienintelis Savanorių dienos renginys. Į kitus renginius, organizuojamus mūsų draugų SALTES, pakviesime jau netrukus. Sekite informaciją!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: