Savanoriai Tarptautiniam gatvės teatro festivaliui MOZAIKA 2017

Mozaika logotipas spalvotas geltonai-raudonas - baltas ir juodasTarptautinis gatvės teatrų festivalis „Mozaika 2017“, vyksiantis rugsėjo 12-17d. Vilniuje, kaune ir  Visagine, renka savanorių komandą!
„Mozaika“ 2017″ – jau dvyliktas Vilniaus senamiesčio teatro vykdomas festivalis. Tradiciškai „Mozaika“ vyksta rudens lygiadienio metu, todėl jo tema – lygiadienis, kurią galima kūrybiškai interpretuoti pusiausvyros ieškojimu: juoda – balta, šviesa – tamsa, ir kita.
Dar Antikos laikais vaidinimai vyko po atviru dangumi ir festivalio dalyvių pasirodymai vyks būtent gatvėse, atvirose erdvėse, lankomose vietose. Festivalis džiugins ne tik skirtingais teatro rūšių pasirodymais, tokiais kaip lėlių teatras, ugnies teatras, akrobatika, pantomima, tačiau ir senoviniais šokiais, gatvės muzika, kuri yra neatsiejama teatro dalis.
Smulkesnė programa ir kolektyvų aprašymai:
• www.senamiescioteatras.lt
• https://www.facebook.com/events/341959282896461/

Savanorių reikės įvairiems darbams:

• plakatų kabinimui
• paruošiamiesiems darbams
• pagalbai eisenos, koncerto, spektaklių metu
• svečių priežiūrai ir pan.
Taip pat reikėtų savanorių, kurie su festivaliu keliautų į Visaginą rugsėjo 16 d. (kelione pasirūpins organizatoriai).
Taigi, jei esi mylintis teatrą, pasiruošęs prisidėti prie gražios įdėjos, tiek didelių tiek mažų darbų, susipažinti su naujais žmonėmis, aktoriais, svečiais iš užsienio ir smagiai praleisti laiką, rašyk el.paštu

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: