Konferencijos rengėjai „Neatskleistos bibliotekininkų galios: kur jų ieškoti?“ kviečia savanorius!

logo1Kviečiame savanorius prisijungti prie šaunios konferencijos „Neatskleistos bibliotekininkų galios: kur jų ieškoti?“ organizatorių komandos. Renginį organizuoja Lietuvos bibliotekininkų draugija, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultetas ir Vilniaus universiteto biblioteka.

Konferencijoje diskutuosime apie tai, kaip  rasti savo „ikigai“ ir sukurti svajonių darbą bibliotekoje, konstruktyviai ir etiškai bendrauti su skaitytojais ir kolegomis darbe, įgyvendinti socialines inovacijas bei pritraukti Y ir Z kartų atstovus į bibliotekas. Be to, rengdamiesi konferencijai atliekame tyrimą apie tai, kaip kasdien savo „svajonių darbą“ sukuria iniciatyvūs ir veiklūs bibliotekų darbuotojai. Tyrimo rezultatus pristatysime renginyje. Daugiau informacijos apie konferenciją rasite čia: http://www.lbd.lt/?p=9353

Ieškome savanorių:

1. Padėti atlikti bibliotekų darbuotojų tyrimą – sukurti interviu garso įrašų išrašus. Spalio mėn. 20 d. – lapkričio mėn. 15 d.  reikėtų sukurti 3 interviu garso įrašų išrašus. Priklausomai nuo to, kaip greitai gausime respondentų atsakymus, laikotarpis gali šiek tiek keistis.

2. Padėti atlikti organizacinius darbus renginyje: registruoti ir teikti pagalbą dalyviams, padėti interaktyvių diskusijų sekcijos vedėjams organizuoti diskusijos dalyvių darbą, fiksuoti jų mintis. Darbas vyks gruodžio 1 d.  8-17 val. naujai pastatytame Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre, Saulėtekio al. 5, Vilnius. Prieš renginį (lapkričio pabaigoje) norėsime susitikti ir kartu suplanuoti darbą konferencijoje.

Tikimės, kad:

1) esi pareigingas (-a) ir dėmesingas (-a) detalėms, pasiryžęs (-usi) neatskleisti konfidencialių tyrimo duomenų;

2) puikiai moki lietuvių kalbą: supranti šnekamąją kalbą, taisyklingai rašai.

Savanoriaudamas (-a) mūsų komandoje turėsi galimybę: susipažinti su bibliotekų darbuotojų sėkmės istorijomis bei dalyvauti konferencijos diskusijose.

Jei galimybė savanoriauti Tave sudomino, iki spalio 15 d. kreipkis į Zinaidą Manžuch elektroniniu paštu: zinaida.manzuch@mb.vu.lt.

One Response to Konferencijos rengėjai „Neatskleistos bibliotekininkų galios: kur jų ieškoti?“ kviečia savanorius!

  1. Rivanda parašė:

    Aciu uz straipsni!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: