Tarptautinis šokio festivalis AURA 30 kviečia savanorius

Tarptautinis šokio festivalis AURA 30 skelbia savanorių atranką. Rugsėjo 30 –  Spalio 4 d. Kaune jau 30-tą kartą startuoja laukiamiausias rudens festivalis. Ne tik stebėti, bet ir prie festivalio organizavimo prisidėti kviečiame scenos meną mylinčius, kultūringus, iniciatyvius, energingus ir pozityvius žmones.
Laukia kupina įspūdžių kelionė po šokio pasaulį, kuri prasidės iškart, kai tik pasiryši užpildyti savanorio anketą!
Anketų lauksime iki rugsėjo 15 d.  atrinkti savanoriai bus informuoti asmeniškai. Savanoriauti kviečiame nuo 18-os metų ir vyresnius.

Ką veikia savanoriai?
Savanoris, prisijungęs prie Auros komandos, glaudžiai dirbs kartu su festivalio organizatoriais, šokėjais ir komandos nariais bei įgis patirties skirtingose festivalio organizavimo srityse:
– Šokio trupių koordinavimas (pasitikimas oro uoste, miesto aprodymas, pagalba techninio pasiruošimo ir jų pasirodymo metu ir kt.);
– Renginio atidarymas (svečių srautų valdymas, anketų dalinimas, pagalba Krepšinio namų rūbinėje, bilietų tikrinimas, informacijos teikimas);
– Komunikacija ir sklaida (menotyrinių straipsnių rašymas, reklaminės medžiagos platinimas, informacijos sklaida internete ir gyvai).
Ką gauna savanoriai?
Neišdildomus įspūdžius, naujus draugus, tobulinamus renginių organizavimo, koordinavimo bei situacijų valdymo įgūdžius, festivalio suvenyrus, festivalio veiklos dieną (trupių koordinatoriams) – nemokamus pietus!
*Esant pageidavimui, išrašoma pažyma, patvirtinanti savanorystę renginyje (mokslo ir kitoms įstaigoms).

Norėdamas tapti Tarptautinio šokio festivalio AURA 30 savanoriu prašome užpildyti  savanorio anketą:

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: