Skubu, svarbu: „Menų spaustuvė“ ieško naujų savanorių

Pats jaukiausias ir draugiškiausias šiuolaikinis scenos menų centras Vilniuje – „Menų spaustuvė“ ieško naujų savanorių bei kreipiasi į senuosius – ištikimuosius!

Jei esi veiklus, entuziastingas, kūrybiškas ir nori prisidėti prie „Menų spaustuvės“ komandos. Šį ketvirtadienį, rugpjūčio 26 d. 18 val. „Menų spaustuvėje“ (Šiltadaržio g. 6 ) vyks naujų ir senų savanorių susitikimas. Tad labai kviečiame ateiti visus, norinčius prisijungti arba tęsti savanorišką veiklą „Menų spaustuvės“ renginiuose, prisidedant tiek prie atskirų spektaklių, tiek prie įvairiausių festivalių.

Jei turite klausimų, ar norite, bet negalite dalyvauti šį ketvirtadienį susitikime, rašykite: ieva@menuspaustuve.lt

***

Menų spaustuvė – tai šiuolaikinių scenos menų centras, atviras visiems kūrybingiems žmonėms ir norintiems jais tapti. Menų spaustuvė siekia ugdyti kūrybingą visuomenę, naujinti Lietuvos kultūrą ir Lietuvą per kultūrą. Menų spaustuvė – tai tarsi oro uostas, skirtas įvairių kultūros operatorių lėktuvams. Mąstymas, atvirumas ir smalsumas – tai trys žodžiai apibūdinantys mūsų veiklą. Tikime tuo, kad menai gali keisti visuomenę, nes ugdo kitokį jos požiūrį į kasdienybę.

P.s. Kultūros savanoriai rekomenduoja savanoriauti „Menų spaustuvėje“ – gera nuotaika, puikūs renginiai ir visada draugiška atmosfera tiesiog garantuota!

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: