Tarptautinė jaunųjų Baltijos šalių menininkų paroda SKUBIAI ieško savanorių


VšĮ Commune Art skubiai ieško būrio savanorių. Rugsėjo 3-30 dienomis apleistose industrinėse Vilniaus miesto patalpose organizuojama tarptautinė jaunųjų Baltijos šalių menininkų paroda. Parodoje savo darbus pristatinės jaunieji Lietuvos, Latvijos ir Estijos menininkai.

Reikalingi savanoriai patalpų paruošimui. Visiems prisidėjusiems organizatoriai pažada pravesti ekskursiją po įdomų sovietinio palikimo pastatą, kuris po truputį organizatorių (ir Jūsų,savanoriai) pastangomis virsta kultūros ir meno centru. Turėsite galimybę susipažinti su įdomiais žmonėmis, organizuojančiais ir dalyvaujančiais įvairiuose kultūriniuose projektuose (plačiau apie parodą ir kitus mūsų organizuojamus renginius galite paskaityti mūsų tinklalapyje www.communeart.lt), o taip pat prisidėti prie mūsų renginių ateityje bei galbūt net įgyvendinti čia savo idėjas.

O kol kas skubiai kviečiame prisidėti prie parodos: kadangi darbą stengiamės derinti su poilsiu bei pramogomis tai tą patį žadame ir jums – turime stalo tenisą, stalo futbolą, sūpynes ir minkštąjį poilsio kampelį.

Jei susidomėjote nedelsdami rašykite savanoriauk@communeart.lt .

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: