Ieškome savanorių renginiui „Tebūnie naktis“

Kultūros savanorių susivienijimas (www.kulturossavanoriai.lt) jungiasi prie festivalio „Tebūnie naktis“ organizavimo ir jau renka savanorių pajėgas!

Taip, nors „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“ baigėsi, bet šis festivalis, kaip ir „Gatvės muzikos diena“, išlieka. Šiais metais geranoriškų partnerių, menininkų dėka jis nebus net mažesnis nei anksčiau – birželio 19 d., šeštadienį, nuo 18 val. iki 4 val. ryto Vilniuje vyks net apie 70 festivalio renginių.

Savanorių pagalbos reikia įprastiniams darbeliams atlikti: išplatinti mieste renginio lankstinukus ir plakatus, festivalio dieną (birželio 19 d.) darbuotis infocentruose (Coffee Inn kavinėse), pagal poreikį padėti atskirų festivalio renginukų organizatoriams, menininkams, fotoaparatais ir filmavimo kameromis įamžinti „Tebūnie naktis“ akimirkas bei prisidėti prie šventiškos nuotaikos mieste sukūrimo. Renginio dieną savanoriai darbuosis pamainomis.

Siejant su „Tebūnie naktis“ lankstinukų ir plakatų atsiėmimo iš spaustuvės data, preliminariai birželio 11 ar 12 d. (visi užsiregistravusieji bus informuoti) vyks pasirengiamasis savanorių susirinkimas.

Tad jei turi noro ir energijos prisijungti prie „Tebūnie naktis“ savanorių komandos, iki birželio 9 d. REGISTRUOKIS ČIA: REGISTRACIJA.

Tags: , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: