Internetinis portalas miesteliai.lt ieško savanorių

miesteliai.lt – tai informacinis projektas, skirtas supažindinti Lietuvos ir užsienio turistus mūsų šalies miestais, miesteliais ir kaimais bei architektūros, istorijos ir gamtos paminklais. Šis projektas siekia surinkti kuo daugiau informacijos apie visus, net ir pačius mažiausius Lietuvos miestelius ir kaimus, tačiau iki pilnos, didžiąją dalį Lietuvos gyvenviečių ir objektų aprašančios svetainės – dar tolimas kelias. Dėl to projekto autoriai nusprendė kreiptis į savanorius pagalbos – padėkite pildyti, tvarkyti ir viešinti šį portalą.
 
Portalui reikia savanorių tokioms pareigoms:
 
Turinio kūrėjai: jie rinktų faktus ir įdomybes apie įvairius Lietuvos miestelius ir kurtų ir pildytų miesteliai.lt svetainėje esančius aprašymus
Redaktoriai: jie redaguotų esamus tekstus bei lankytojų atsiunčiamą informaciją
Vertėjai į anglų, rusų, lenkų kalbas: jie verstų esamus tekstus
– O taip pat žmonės, kurie galėtų dirbti su projekto viešinimu, rėmimo paieška

 

Visas savanoriavimas vyktų internetinėje erdvėje, tad prisijungti galite, nesvarbu, kuriame mieste ar miestelyje gyvenate.
 
O taip pat portalui reikia kiekvieno iš jūsų indėlio – net jeigu savanoriavimas šiame projekte nedomina, jūs gi galite parašyti trumpą savo miestelio, savo rajono ar kokio įdomaus netoliese esančio objekto aprašymą ir atsiųsti mums (aprašymai turi būti originalūs, o ne kopija iš knygų/interneto). O dar jei pridėtumėte savo darytą miestelio ar objekto nuotrauką – svetainę papildytų puikus aprašymas. Tiesa, prieš rašydami, dar pasitikrinkite, ar jūsų miestelio aprašymo dar nėra svetainėje)
 
Taigi, jei norite savanoriauti, užpildykite šią anketą: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFxTmpUS1h1NVNQM0hOeTdoOUFCVEE6MQ
 
O jei galite aprašyti savo miestą, miestelį ar kaimą – aprašymus siųskite: info@miesteliai.lt

Tags: , ,

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: