Tarptautinis meno festivalis „Anima Mundi“ ieško savanorių !

savanoriams„Anima Mundi“ – tai didelis ir unikalus, jau antrus metus rengiamas keliaujantis projektas menininkams iš viso pasaulio. Šiemet festivalis vyks birželio 19-29 d. Vilniuje, Užupio meno inkubatoriuje bei galerijoje „Kalnas“.

„Anima Mundi“ dalyvaus 24 menininkai iš 11 šalių, 4 žemynų (Europos, Azijos, Afrikos, Šiaurės Amerikos). Festivalis suteikia puikia progą susipažinti su skirtingose žemės vietose kuriančiais menininkais, jų idėjomis. Taip pat suprasti, kas vienija visų šalių meną, diskutuoti apie problemas, perspektyvas ir sąveikas šiuolaikinio meno pasaulyje, taip pat menininko  ir meno, kaip visumos vaidmenį  visuomenėje, kultūroje, aplinkoje, kultūros tradicijose, mitologijoje, švietime ir t.t.

Festivalio programoje numatomos penkios parodos, tarptautinė konferencija. Taip pat vyks seminarai-kūrybinės dirbtuvės, tad savanorių pagalbos tikrai labai prireiks.

Festivalis ieško savanorių, galinčių:

  • padėti konferencijos, seminarų, kūrybinių dirbtuvių metu
  • vertėjauti iš anglų, rusų kalbų
  • filmuoti, fotografuoti festivalio metu

Savanoriavimas „Anima Mundi“ yra puiki galimybė pažinti kitas kultūras, meną, pamatyti, kaip organizuojamas didelis festivalis, bei, žinoma, smagiai praleisti laiką. Visi susidomėję labai kviečiami prisijungti!

Rašykite deimante.tamutyte@gmail.com, laiške trumpai prisistatykite, parašykite kuo sudomino šis renginys ir kokiose srityse norėtumėte prisidėti prie festivalio.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: