Ieškomi savanoriai V-ajam Lietuvos vaikų ir jaunimo chorų konkursui – festivaliui „Mes Lietuvos vaikai“ Klaipėdoje

mes_lietuvos_vaikai_logo2015 m. birželio mėn. 13-14 dienomis Klaipėdoje ruošiamasi surengti tradiciniu jau tapusi V Lietuvos vaikų ir jaunimo chorų festivalį – konkursą „Mes Lietuvos vaikai“.
Šis festivalis – konkursas apima visos Lietuvos vaikų ir jaunimo chorus, kitus meninius kolektyvus. Jis susideda iš dviejų vienas kitą papildančių renginių – turų: tai zoninių I-jo turo renginių šešiuose Lietuvos regionuose (Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Marijampolės, Panevėžio) ir konkurso II-jo finalinio turo bei dainų šventės Klaipėdoje.
Centrinis renginys – Dainų šventė Klaipėdos Vasaros estradoje. Joje planuojama sulaukti per 7000 meninių kolektyvų dalyvių iš visos Lietuvos. Šioje šventėje numatome parodyti platų vaikų ir jaunimo meninės raiškos spektrą. Tai chorai, etnografiniai ir folkloriniai ansambliai, liaudies instrumentų orkestrai, šokėjai ir kt.
Visų Šventės rengėjų ir organizatorių vardu bei Klaipėdos miesto chorinės bendrijos „Aukuras“ Tarybos vardu nuoširdžiai kreipiamės į Jus, brangūs savanoriai, nuoširdžiai prašydami Jūsų pagalbos ir paramos Dainų šventės organizatoriams. Tikimės, jog rasime atgarsį daugelio Jūsų širdyse, nežiūrint į suprantamas finansines ar kitokias sunkinančias aplinkybes. Padėsite mums surengti puikią Dainų šventę, tuo pelnytai prisidėdami prie Lietuvos kultūrinių tradicijų išsaugojimo ir plėtros.
Informaciją apie Dainų šventę ir kitas pasirengimo detales, rasite Jums šventei skirtuose internetiniuose tinklapiuose: Lietuvos liaudies kultūros centro www.llkc.lt, Klaipėdos miesto savivaldybės www.klaipeda.lt
Akimirkos iš IV-ojo festivalio-konkurso „Mes Lietuvos Vaikai“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.634413156605092.1073741831.235854299794315&type=3

Kviečiami savanoriai – aktyvūs, iniciatyvūs, kūrybingi ir drąsūs, gebantys bendrauti. Savanoriai padės festivalio-konkurso organizavimo ir pravedimo darbams t.y. konkurso ir šventės dalyvių registracijai, konkurso rengimui, generalinės repeticijos pagalbininkai, eitynių pagalbininkai, Dainų šventės režisieriaus, meno vadovo pagalbininkai ir kiti darbai susieti su Dainų šventės rengimu bei organizavimu, pagalba dainų šventėje ir kiti darbai.
Laukiame Jūsų!

Savanorių registracija nuo š.m. balandžio 16 dienos iki birželio 4 dienos el. p. aukuras@ku.lt
Apmokymai ir konsultacijos planuojamos š.m. birželio 4 – 5 dienomis, apie tai paskelbsime užsiregistravusiems savanoriams individualiai.

Linkime Jums kuo geriausios kloties.

Mūsų kontaktai:
846 398766, mob. 861269021.
el.p. aukuras@ku.lt

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: