Vasario 16-oji, valstybingumo maršrutai „Geltona.Žalia.Raudona“

VASARIO-16-valstybingumo-marsrutaiLietuvos valstybės atkūrimo dienai kuriamas išskirtinis projektas  – valstybingumo maršrutai „Geltona. Žalia. Raudona“. Šventės konceptas – Vilniuje skirtingose vietose Vasario 16-ąją nuo 11 val. Iki 18 val. vyks apie 50  renginių skirtingoms amžiaus kategorijoms, skirtingiems pomėgiams ir išsilavinimui. Prie iniciatyvos prisijungė ir duris šventinę dieną atvers daugelis Vilniaus muziejų, kultūrinių erdvių – jose numatomos įvairios inovatyvios interakcijos (kinektinės fotostudijos), koncertai, susitikimai su mūsų valstybės kūrėjais, įvairūs workshopai, orientacinės, ekskursijos su rekonstruotomis istorinėmis scenomis skirtingose Vilniaus vietose, klasikinės, populiariosios, skirtingų tautų muzikos koncertai, geriausių literatūros kūrėjų skaitymai, filmų peržiūros. Prie iniciatyvos jungiasi skirtingi Vilniaus restoranai, kurie ruoš tai dienai po vieną unikalų lietuvišką patiekalą iš skirtingų laikotarpių ir skirtingų tautų virtuvių ir t.t.

Visos tos veiklos pagal jų turinį bus suskirstytos į trijų spalvų – geltonos, žalios ir raudonos maršrutus, sukursime šventinį Vilniaus žemėlapį su veiklų aprašymais, laikais ir vietomis. Visos šventinės veiklos – NEMOKAMOS.

Savanorių pagalbos reikės lankytojų registracijos tikrinimas, pagalba renginių erdvėse, darbas su projekto dalyviais, informacijos teikimas, nukreipimas ir kiti su renginio organizavimu susiję darbai.

Jei susidomėjote, laukiame jūsų elektroninio laiško m.atas@publicum.lt , nurodykite savo amžių, trumpą motyvacijos paaiškinimą ir (neprivaloma) gyvenimo aprašymą,  laiško temos laukelyje įrašykite „savanorių anketa“.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: