Bendruomeninis greitukas

Kada? 2019 rugpjūčio 8 d.

Kur? Vasaros terasa, Vilnius.
Kas? Tai – pirmasis renginys, pradedantis visą “Bendruomeninių greitukų” renginių ciklą, kurio tikslas – stiprinti visų mūsų žmogiškumo ir bendruomeniškumo galimybes per bendrai kuriamas muzikines erdves. Edukaciniai, įkvepiantys, keičiantys ir labai FUN!

#CommunityCultureQuickie („Bendruomeninis greitukas”) yra erdvė, kurioje naudojame tuos pačius senovės genčių būdus tam, kad pajustume ir užmegztume ryšį vieni su kitais bei sukurtume utopiją: laikiną erdvę, kurioje suklestėtų tokios vertybės kaip gerumas, dosnumas, atvirumas, empatija, saviraiškos laisvė, įsitraukimas, įgalinimas, ryšys, kūrybiškumas, žmogiškumas ir FUN! Pasinaudodami savo muzikiniais/socialiniais gebėjimais, viena harmonija ir ritmu kursime kiekvieno unikalią asmeninę patirtį. Kartu.

O jei trumpai: Vasaros Terasoje rugpjūčio 8d. Bus labai nuostabus renginys, kuris kvies ne tik stebėti, bet ir dalyvauti, būti, kurti kartu. Turėsime keletą workshop’ų, Jurgio Didžiulio pasirodymą ir DJ. Mes ieškome pagalbos tų, kurie gali ir nori prisidėti prie pasiruošimo darbų ir įvairių veiklų renginio metu.

Jeigu tu esi tas, kuris dalina šypsenas nepažįstamiems, visada gali rasti išeitį iš padėties ir spinduliuoji gėriu – užsiregistruok ir prisijunk prie mūsų 😉 Registracijos forma – https://forms.gle/G8DXPDgroQReXyv6A

Savanorių ieškome iki Liepos 31d.

Pažadam: daug patirties, geros nuotaikos, smagaus darbo ir nerealiai gero laiko!

FB: https://www.facebook.com/events/521304991742679/

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: