Mėnuo Juodaragis kviečia SAVANORIUS!

Šiemet Mėnuo Juodaragis kviečia prisijungti naujus gentainius prie MJR savanorių kuopos. Tai ne tik proga prisidėti prie festivalio organizavimo, šauniai ir darbingai praleisti laiką, bet ir nepakartojama galimybė įvertinti savo gebėjimus, bei pagaliau nuveikti šį tą prasmingo per vasarą!

Kadangi dauguma praėjusių metų savanorių vėl prisijungia, šiemet MJR pajėgas numatoma padidinti tik 20-30 geriausių šauktinių, kurie galės geriausiai prisidėti prie paruošiamųjų renginio darbų.

Festivalio organizatoriai kviečia atsiliepti gabius, neišlepusius ir atsakingus žmones, ypač vyrukus, kurie sugeba dirbti ūkiškus darbus. Taip pat laukiami savanoriai virėjai, mėgstantys ir galintys gaminti maistą! Dėl festivalio tematikos taip pat ieškomi žmonės, mokantys latvių kalbą. O jei turite kitų talentų, galinčių praversti Juodaragio vyksmui, irgi nesikuklinkite parašyti!

Kreipkitės adresu savanoris@mjr.lt ir Jums bus atsiųsta savanorio anketą. Užpildyti ir išsiųsti anketą galėsite iki birželio 15 d. (imtinai). Pastaba: visi MJR savanoriai turi būti pilnamečiai!

Jei nesi ištižėlis – MJR komanda laukia Tavęs. Prisijunk ir mes kartu surengsime patį geriausią festivalį!!!

Daugiau apie festivalį: www.mjr.lt

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: