„SALTES“ komanda kviečia: „SAVAS FEST“

IMG_1306Nori kartu su savo organizacijos nariais sudalyvauti „Organizacijų mugėje“ ar patobulinti savo žinias asmenybės tobulėjimo temomis? O galbūt nori sustiprinti savo kalbėjimo įgūdžius, kokia nors užsienio kalba ir sudalyvauti „Kalbų staliukuose“? Gal kartais esi užkietėjęs ekologas ir norėsi išmokti iš sulčių pakelio pasigaminti piniginę ar sudalyvauti autostopo varžybose iki Trakų? Tuomet MES norime Tau kai ką pasiūlyti!

Europos savanorių tarnybos asociacija „SALTES“, siekdama formuoti savanorystės tradicijas bei suvienyti visą savanorių bendruomenę Lietuvoje, š. m. rugpjūčio 9 – 10 d. Trakų rajone, organizuoja pirmąjį NEMOKAMĄ savanorių festivalį „Savas Festas“.

Jeigu savanoriauji ar kažkada savanoriavai, o gal tiesiog prijauti savanorystės idėjai ir manai, kad savanorystė „veža“, tuomet nieko nelaukęs registruokis šioje formoje, o gavęs iš organizatorių patvirtinimo laišką, kad esi laukiamas festivalyje, gali jau po truputį pakuotis savo palapinę! Nes čia tavęs laukia ne tik puiki dieninė programa, skanus maistas, bet ir smagi vakarinė dalis!

Preliminari festivalio programa ir aprašymas.

Kviečia „SALTES“ komanda

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

%d bloggers like this: